Menu

Lamellen afdekkingen

Een lamellen afdekking voor thuis zorgt ervoor dat u van uw zwembad kunt genieten met oog voor veiligheid. Met een lamellen afdekking maakt u van uw zwembad een parel in de tuin en verhoogt u de veiligheid voor uw kinderen en huisdieren.

Lamellenafdekking geeft uw zwembad comfort, bespaart energie en tevens een chique duurzame uitstraling. De lamellen zijn met 1 druk op de knop te bedienen. De Afdekking is te integreren in een luxe bank, in te bouwen en af te werken met een loopbrug of geheel in de bouwkundige nis ingebouwd. 

Met lamellen op zonne-energie wordt uw zwembadwater opgewarmd tijdens de periode dat het zwembad is afgedekt. De zon die op de afdekking schijnt verwarmt het zwembadwater en deze warmte wordt onder de afdekking vastgehouden. De meest verkochte lamel is de Solar Eclips lamel van Roldeck. Dit is een polycarbonaat lamel met een anti alg kamer en is Uv & kras bestendig voor een lange mooie levensduur.

Een lamellen afdekking heeft altijd een energie besparende invloed ook als deze geen solar bevat. De isolerende werking van de lamel is dan de besparing omdat er minder warmte verlies optreed dan met een andere afdekking. 

Di-Jo levert lamellenafdekkingen van het renomeerde merk Roldeck & als 2 de keus leveren wij Aquadeck. Deze fabricanten stellen beide hoge eisen aan de kwaliteit, duurzaamheid en service. Al deze elementen passen bij onze visie om tot een resultaat te komen waar u als klant blij van wordt.  

 

Ja ik wil meer informatie

 

 

Terug naar alle diensten