Menu

Warmtepomp

Di-Jo Zwembaden is premium dealer van het merk Zodiac. De Zodiac warmtepomp is absoluut de beste eco warmtepomp op de markt. Met deze verwarming wordt uw zwembad op efficiënte en voordelige wijze verwarmd van mei tot en met september (of van april tot en met oktober naargelang de klimaatzone). Op dit moment hebben wij een speciale actie lopen:

Zodiac warmtepompen

Om uw zwembad te kunnen verwarmen haalt de Zodiac eco warmtepomp de zonne-energie uit de lucht waarbij deze wordt omgezet in warmte energie. Voor iedere kilowatt die de Zodiac warmtepomp verbruikt, levert deze warmtepomp 5 kilowatt aan uw zwembad. Dit betekent dat 80% van de geleverde energie dus gratis is voor u! 

De warmtepompen van Zodiac zijn van zeer hoge kwaliteit en ook technisch enorm vooruitstrevend. Zoals eerder vermeld, zijn deze warmtepompen de beste warmtepompen die er op de markt worden aangeboden. 

Wij bevelen onze klanten over het algemeen drie verschillende typen warmtepompen van Zodiac aan. Welke warmtepomp het beste bij uw zwembad past, is afhankelijk van de grootte van uw zwembad en welke eisen en wensen u hebt. 

Vrijblijvend persoonlijk advies?

Zodiac warmtepomp Z200

De lichtste variant die wij u aanbieden is de Zodiac Z200. Vanzelfsprekend is deze warmtepomp uiterst geschikt voor buitenzwembaden. 

De Zodiac Z200 levert een uistekende prestatie voor het verwarmen van uw zwembad. De Zodiac Z200, Z300 en de ZS500 beschikken allen over drie á vier verschillende modellen. Hierdoor is de prestatie die de Zodiac Z200 levert aan uw zwembad afhankelijk van het model dat gekozen wordt. Welk model het beste bij uw zwembad past is afhankelijk van de grootte van uw zwembad. Deze warmtepomp van Zodiac kan al gebruikt worden bij een luchttemperatuur van 7°C. Doordat de Z200 warmtepomp een uitblaasruimte van 3 á 4 meter nodig heeft, zal er rekening gehouden moeten worden met de verbruikte ruimte. 

De Zodiac warmtepomp Z300

De volgende optie die wij u aanbieden is de Zodiac warmtepomp Z300. Evenals de Zodiac Z200 beschikt deze warmtepomp over drie verschillende groottes. 

De Zodiac warmtepomp Z300 levert een hogere prestatie ten opzichte van de Z200 warmtepomp. Dit betekent dat deze warmtepomp nog meer energie geeft waardoor het zwembad sneller op temperatuur gebracht kan worden. Op lange termijn kan de Zodiac Z300 voordeliger zijn de Z200. Dit is afhankelijk van verschillende factoren waardoor u het beste contact op kunt nemen met ons waardoor wij u kunnen voorzien het beste advies. 

Persoonlijk advies hierover klik hier.

Het verschil tussen de Zodiac Z200 warmtepomp en de Z300 zit hem niet alleen in de prestaties. De Zodiac Z300 beschikt namelijk over nog betere componenten waardoor de kwaliteit van deze warmtepomp nog hoger ligt. Wanneer er ijsvorming aan de warmtepomp ontstaat, zal deze warmtepomp automatisch afslaan (dit gebeurt ook bij de Z200). Evenals bij de Zodiac Z200 heeft deze warmtepomp een uitblaasruimte van 3 á 4 meter nodig. 

De Zodiac warmtepomp ZS500

De best verkochte warmtepomp van Di-Jo Zwembaden is de Zodiac ZS500. Deze warmtepomp is op dit moment de meest innovatieve warmtepomp van het merk Zodiac. 

De Zodiac warmtepomp ZS500 beschikt over drie verschillende verwarmingsstanden waardoor u kunt beslissen of u uw zwembad op de Boost, Smart of Ecosilence stand verwarmt wilt hebben. Om het zwembadwater zo snel mogelijk op temperatuur te kunnen krijgen zal er gebruik gemaakt moeten worden van de Boost stand. Met de Ecosilence stand zal het zwembadwater op de meest voordelige manier naar de gewenste temperatuur worden gebracht. Hierdoor zal uw warmtepomp het minste energie verbruiken waardoor het stroomverbruik enorm laag zal zijn. De Smart stand wordt geadviseerd om te gebruiken indien het zwembadwater al op de gewenste watertemperatuur zit. Hiermee zal de Zodiac ZS500 op de meest efficiënte wijze de watertemperatuur op gewenst niveau houden. 

Het grote verschil tussen deze warmtepomp en de vorige twee beschreven warmtepompen zit het in de prestaties. Met een lager kilowatt verbruik levert de Zodiac ZS500 warmtepomp alsnog het meeste kilowatt vermogen af. Dit betekent dat deze warmtepomp energiezuiniger is en alsnog de watertemperatuur het snelste op gewenste temperatuur zal brengen. Door het grote vermogen van deze warmtepomp kan het zwemseizoen met twee maanden verlengt worden indien dit gewenst is. 

Tevens beschikt de Zodiac ZS500 over een ontdooiingfunctie. Dit betekent dat deze warmtepomp de ijsvorming zal laten ontdooien waardoor het zwembadwater sneller verwarmd kan worden.

Door het verticale ontwerp van ZS500 warmtepomp hoeft er geen rekening gehouden te worden met de uitblaasruimte. De lucht wordt namelijk omhoog geblazen waardoor deze warmtepomp ontzettend weinig ruimte in beslag zal nemen. 

Vrijblijven persoonlijk advies? Klik hier.

Terug naar alle diensten

Di-Jo Zwembaden

  • Zodiac Premium Dealer
  • Specialist in eco warmtepompen
  • Meerdere varianten voor elke grootte en wens