0493 – 34 29 17

Over ons

Di-Jo Zwembaden is uw partner op het gebied van zwembad aanleg, zwembad renovatie & onderhoud!

Wilt u een zwembad in de tuin aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een traditioneel familiebedrijf en worden door onze klanten bestempeld als vakkundig en vertrouwd (Tip: bekijk onze klantbeoordelingen linksboven). Met een zeer enthousiast team staan wij klaar om bij u een zwembad in de tuin aan te leggen of uw zwembad te renoveren.

Alleen de beste kwaliteit

Di-Jo Zwembaden beschikt, zoals onze klanten ons bestempelen, over vakkundig personeel waardoor wij u een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Naast het vakmanschap van het personeel bestaan alle zwembadonderdelen die wij u leveren uitsluitend uit hoogwaardige producten van de beste merken. Dit is bepalend voor de levensduur van uw zwembad.

Altijd persoonlijke aandacht

Als zwembadbouwer begrijpen wij dat de aanleg van een zwembad in uw tuin volkomen nieuw  voor u is. Hierdoor zorgen wij er te allen tijde voor dat u het gehele project persoonlijk begeleid wordt door onze vakmensen. Van de beginwerkzaamheden tot de afwerking van uw zwembad/tuin zal er met u meegedacht worden en advies gegeven worden. Met onze ervaring denken wij graag met u mee over de mogelijkheden.

Eén aanspreekpunt

Bij Di-Jo Zwembaden heeft u het gemak van één aanspreekpunt. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en kijken ernaar uit om een prettige relatie op te bouwen.

Alles voor een tevreden klant

Wij van Di-Jo Zwembaden kunnen pas trots zijn op onze werkzaamheden wanneer u als klant uitermate tevreden bent met het resultaat. Om hiervoor te zorgen leveren wij u een uitstekende service. De service die vóór, tijdens maar ook na de aanleg van uw zwembad verleend wordt is ontzettend belangrijk. Hierdoor zult u niet met problemen komen te staan maar kunt u optimaal genieten van uw zwembad. Met trots kunnen wij dan ook vermelden dat onze klantbeoordeling uitmuntend hoog is!

Specialisme

Wij zijn door de jaren heen gespecialiseerd in zwembad aanleg en waterbehandeling. Di-Jo Zwembaden heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de aanleg van inbouwzwembaden en opzetzwembaden. U kunt bij ons terecht voor alle zwembadtoebehoren zoals zwembad verwarming, zwembad afdekkingen en het automatiseren van de waterbehandelingen.

Een zwembad plaatsen en onderhouden vraagt om kennis en ervaring. Wij willen die graag delen om ervoor te zorgen dat er te allen tijde in fris & helder water gezwommen kan worden. Zwembad waterbehandeling kan handmatig of laat je voorlichten over alle mogelijkheden op het gebied van automatische waterbehandeling systemen. Di-Jo heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd op het gebied van het zwemmen in fris, helder en gezond zwembadwater.

Een zwembad in uw eigen tuin, is dichterbij dan u denkt...

Ook in de avonduren zijn wij op afspraak beschikbaar voor u

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

Veel zwemplezier begint hier!

Bel me terug
Naam: *
Telefoonnummer: *