Menu

Over ons

Di-Jo Zwembaden is toonaangevend op het gebied van aanleg, renovatie & onderhoud van uw zwembad!

Wilt u een zwembad in de tuin aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een traditioneel familiebedrijf en worden door onze klanten bestempeld als vakkundig en vertrouwd (Tip: bekijk onze klantbeoordelingen). Met een zeer enthousiast team staan wij klaar om bij u een zwembad in de tuin aan te leggen of uw zwembad te renoveren. 

 

  1. Vakkundige bouw: Onze expertise in zwembad bouw garandeerd u het verwachte resultaat
  2. Slimme investering: Bespaar geld met onze kostenbesparende zwembadoplossingen
  3. All-weather zwemmen: Onze zwembaden bieden comfort en flexibiliteit, ongeacht de omstandigheden

 

Alleen de beste kwaliteit

Di-Jo Zwembaden beschikt, zoals onze klanten ons bestempelen, over vakkundig personeel waardoor wij u een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Naast het vakmanschap van het personeel bestaan alle zwembadonderdelen die wij u leveren uitsluitend uit hoogwaardige producten van de beste merken. Dit is bepalend voor de levensduur van uw zwembad.

Altijd persoonlijke aandacht

Als zwembadbouwer begrijpen wij dat de aanleg van een zwembad in uw tuin volkomen nieuw  voor u is. U mag er bij ons dan ook op rekenen dat wij u gedurende het gehele project deskundig adviseren. Van de 1e tekening tot de afwerking van uw zwembad/tuin zal er met u meegedacht worden. Onze ervaring gebruiken wij graag om voor u het beste eindresultaat te realiseren.

Ook in de avonduren zijn wij op afspraak beschikbaar.

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

Veel zwemplezier begint hier!

Eén aanspreekpunt

Bij Di-Jo Zwembaden heeft u het gemak van één aanspreekpunt. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en kijken ernaar uit om een prettige relatie op te bouwen.

Alles voor een tevreden klant

Wij zijn pas trots zijn op ons werk wanneer u als klant compleet tevreden bent met het resultaat. Om hiervoor te zorgen leveren wij u een uitstekende service. De service die vóór, tijdens maar ook na de aanleg van uw zwembad verleend wordt, is ontzettend belangrijk. Hierdoor zult u niet voor problemen komen te staan maar kunt u optimaal genieten van uw zwembad. Met trots kunnen wij dan ook vermelden dat onze klantbeoordeling uitmuntend hoog is!

Specialisme

Wij zijn door de jaren heen gespecialiseerd in zwembadaanleg en waterbehandeling. Di-Jo Zwembaden heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de aanleg van inbouwzwembaden en opzetzwembaden. U kunt bij ons terecht voor alle zwembadtoebehoren zoals zwembadverwarming, zwembadafdekkingen en het automatiseren van de waterbehandelingen.

Een zwembad plaatsen en onderhouden vraagt om kennis en ervaring. Wij willen onze kennis graag delen om ervoor te zorgen dat er te allen tijde in fris en helder water gezwommen kan worden. De behandeling van uw zwembadwater kan handmatig worden uitgevoerd, maar wij laten u ook graag alle mogelijkheden op het gebied van automatische waterbehandelingsystemen zien. Di-Jo heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd op het gebied van het zwemmen in fris, helder en gezond zwembadwater.

Een zwembad in uw eigen tuin is dichterbij dan u denkt...