Menu

Service

Bij het aanleggen van een zwembad komt veel kijken en u wilt natuurlijk zo lang mogelijk van het zwembad genieten! Bij Di-Jo Zwembaden bieden wij service op maat, voor elk zwembad! Zo kunnen wij u jarenlange blijdschap van uw zwembad garanderen!

  • Wat zijn de onderhoudswerkzaamheden van een zwembad?
  • Wat voor behandelingen heeft het zwembadwater nodig?
  • Hoe bedien ik het zandfilter?

 

  1. Vakkundige bouw: Onze expertise in zwembad bouw garandeerd u het verwachte resultaat
  2. Slimme investering: Bespaar geld met onze kostenbesparende zwembadoplossingen
  3. All-weather zwemmen: Onze zwembaden bieden comfort en flexibiliteit, ongeacht de omstandigheden


Onderhoud

Het onderhoud van een zwembad is van belang voor schoon en fris water in uw zwembad. Denk hierbij aan dagelijkse taken zoals reiniging met een schepnet, wekelijkse taken zoals het reinigen van verschillende filteronderdelen, maar ook jaarlijks onderhoud zoals het reinigen van de randtegels.

Onderhoud


Waterbehandeling

Naast onderhoud van het zwembad heeft het zwembadwater zelf ook behandelingen nodig voor schoon en helder water. Het is belangrijk dat ik van tevoren voorzorgsmaatregelen neemt zoals het voldoende filteren van het water. Daarnaast zijn wekelijkse taken zoals het controleren van de pH -en chloorwaarde.

Waterbehandeling


Handleiding zandfilter

Heeft u een Hayward zandfilter en weet u niet meer precies hoe de bediening in elkaar zit? Bekijk nu onze handleiding van de Hayward zandfilter met alle instructies per klepstand.

 Handleiding Zandfilter

Voor al uw vragen over het onderhoud van uw zwembad en waterbehandeling neemt u contact op met Di-Jo Zwembaden. Wij leveren tevens alle onderdelen en voeren onderhoud uit aan Jean Desjoyaux zwembaden.

Stel uw vraag