Menu

specificaties zwembadoverkapping

Constructie

Aluminium profielen van het systeem Aluna, gepoedercoat in een Ral kleur naar keuze volgens het Ralpallet, met VIV Decoral (houtlook) of geanodiseerd in hun natuurlijke kleur.

Beglazing

Kleurloos dubbelwandig policarbonaat met een dikte van 10 mm met
uv-filter, optioneel gekleurd of massief policarbonaat, no drop of Easy Clean.

Rij systeem

Gelagerde polyamidewieltjes, die over de rails aan de binnenkant van de profielen rollen. Het aantal sporen en breedte van de rails hangt af van het aantal segmenten. Nieuw bij Di-Jo Zwembaden zijn de overkappingen zonder rail. Hierbij is het plaatsen van een rail niet meer nodig doordat de overkapping loopt op wieltjes over het terras. 

Segmenten

De standaardlengte van de segmenten bedraagt 2,18 m of 2,58 m. Het aantal segmenten hangt af van de lengte van de overkapping. Elk segment beweegt onafhankelijk op zijn eigen spoor.

Toegang

Klap- of schuifdeuren op een plaats naar keuze (in de zij- of voorwanden), sloten met sleutel, tevens is het mogelijk om het frontpaneel op te laten klappen waardoor de overkapping langs obstakels, als een inlooptrap e.d. kan worden geschoven.

Afdichting

Borstels/stroken op de onderste profielen van de voorwanden (hoogte van 4,5 tot 10 cm) en banden uit thermoplastische kunststof, die de ruimte tussen de segmenten afdichten.

Garantie

Aluna® verleent 3 jaren garantie op de constructie en montage van onze overkappingen. Op policarbonaat geven wij een garantie van 10 jaar, welke betrekking heeft op het behoudt van kleur en haar mechanische parameters onder de invloed van de werking van de weersomstandigheden. De meeste, door ons gebruikte materialen bezitten ISO 9001 certificaten.

Ja ik wil meer informatie

 

  1. Vakkundige bouw: Onze expertise in zwembad bouw garandeerd u het verwachte resultaat
  2. Slimme investering: Bespaar geld met onze kostenbesparende zwembadoplossingen
  3. All-weather zwemmen: Onze zwembaden bieden comfort en flexibiliteit, ongeacht de omstandigheden