0493 – 34 29 17

Jean Desjoyaux baden

Di-Jo zwembaden levert onderdelen van dit Franse systeem zwembaden. Wilt u uw Jean desjoyaux zwembad gaan renoveren?
wij helpen u graag met het leveren van alle onderdelen die benodigd zijn.

Maak direct vrijblijvend een afspraak

Jean Desjoyaux zwembaden is een systeembouw afkomstig uit Frankrijk. 

Di-Jo heeft enkele jaren dit systeem ook in Nederland geinstalleerd. Momenteel is er geen importeur in Nederland actief daarom levert Di-Jo Zwembaden momenteel rechtstreeks aan consumenten en aan zwembad bouwers om de klanten te kunnen voorzien van de benodigde onderdelen. bestellen van de meest gangbare onderdelen bestelt u makkelijk online 7 dagen in de week 24 u per dag. klik dan  hier! of stuur een mail naar info@inbouwzwembaden.nl en wij nemen contact met u op.

Deze kwaliteitsbaden worden over de gehele wereld geinstalleerd en werken prima.
De kunstofwanden constructie in combinatie met een filterpaneel zonder ondergrondse leidingen maakt dit type bad uniek.

Specificaties Jean Desjoyaux zwembaden:

Het kunststof wandensysteem

De kunststof wandsegmenten, bestaande uit polipropyleen, zijn een gepatenteerd concept. De wanden bestaan uit een gladde voorzijde voorzien van inhaakprofiel waarin de foliebekleding wordt bevestigd. De foliebekleding verzekert u van een waterdicht zwembad. Uw zwembad wordt in de fabriek samengesteld in uw gewenst model en uw gewenste afmeting.

De foliebekleding op maat

De folie heeft een dikte van 0,8mm en wordt in de fabriek Desjoyaux hoogfrequent op maat van uw zwembad gemaakt. Op locatie hoeft deze daarna alleen nog worden vastgeklikt in het inhaakprofiel van de wand. De folie heeft een garantie van 10 jaar aflopend en is leverbaar in 5 verschillende kleuren en 2 motieven (Lichtblauw, blauw, wit, zandkleur, wit, caribisch-groen, tegelmotief en zeemotief).
U bepaalt natuurlijk zelf welke folie u mooi vindt.

Het uniek Jean Desjoyaux filtersysteem

Het unieke filtersysteem van Jean Desjoyaux werkt als een buitenboordmotor. Het heeft als groot voordeel dat er geen ondergronds leiding werk nodig is en u geen aparte vorstvrije ruimte hoeft te maken voor uw filterinstallatie. In het voorste gedeelte, het gedeelte in het zwembad, vindt u de skimmer, inlet(s), onderwaterlamp en het filtergedeelte.
In het achterste gedeelte van de filterblok, het gedeelte in het terras, vindt u de pomp met het leidingwerk van en naar het zwembad. De filtergroep wordt aangestuurd door een elektraschakelpaneel met tijdklok, welke eenvoudig te bedienen is.

Er zijn verschillende Filtersystemen leverbaar afgestemd op uw zwembad. Uw filter systeem kan op een heel simpele manier worden aangevuld met een geintegreerde jetstream. voor urenlang zwem plezier.

De Jean desjoyaux baden zijn er in alle denkbare vormen en maten.

Buitenboord filterpaneel

Het jean Desjoaux wanden systeem in combinatie met een buitenboord filterpaneel waarbij geen enkele ondergrondse leidingen nodig zijn maakt dit type bad uniek.

De filterpanelen zijn leverbaar in diverse soorten, maar altijd standaard geleverd met skimmer inspuiters en verlichting.
Pomp capaciteit varieert standaard van 11 m3 tot 50 m3 / uur.

Deze filterpanelen zijn gemakkelijk uit te breiden met een jetstream

Renovatie van uw Jean Desjoyaux zwembad

De folie op maat van Jean desjoyaux zwembad vervangen of uw Jean Desjoyaux zwembad renoveren? Heeft u vragen over dit systeem of wilt u een bad bezichtigen?

Neem hier contact met ons op

 

 

Bouwkundig zwembad

Bouwkundig Zwembad.

Wij geven de voorkeur aan een deugdelijk sterke constructie bij de aanleg van uw zwembad, volgens constructie berekening gebouwde zwembaden met een gewapende zwembadfolie
Met een bouwkundig zwembad zijn we flexibel qua maatvoering, diepte en is het mogelijk om de trap te maken naar uw wensen
Di-Jo adviseerd U om tot een mooi eindresultaat te komen zodat jarenlang zorgeloos van het zwembad kan worden genoten.

Bouwkundig zwembad aanleggen.

Als wij een bouwkundig zwembad aanleggen en wil de klant het zwembad afdekken met een roldeck dan word het bouwkundig zwembad voorzien van een bouwkundige nis waarin de buismotor zich bevind en de lamellen netjes worden opgerold.
Er zijn vele variaties mogelijk qua afdekken alleen een inbouw lamellendeck heeft invloed op het bouwkundige gedeelte.
Vanzelfsprekend ondersteunen wij ook bij deze zwembaden met het bepalen van de juiste ligging, filtratie, afmeting, vorm, prijs en budget. 

Zwembadfolie in een bouwkundig zwembad

Er zijn diverse mogelijkheden om het zwembad waterdicht te maken. Dit kan doormiddel van zwembadfolie of tegelwerken en doormiddel van mozaiken.
Naar gelang budget en omstandigheid word er een keuze gemaakt. Het meest gangbare is een folie aanbrengen in de bouwkundige construcite.
De zwembadfolie is verkrijgbaar in diverse kleuren, prints en kwaliteiten. Om gemaakte projecten te gaan bezichtigen brengt vaak snel duidelijkheid over de kleur van de folie die men wenst. Het eindresultaat van het bouwkundige zwembad afgestemd op uw wensen telt.

Bouwkundig metselzwembad

Wilt u uw eigen project realiseren ? Met onze ervaring en uw vakmanschap worden mooie resultaten geboekt
Wij leveren alle onderdelen die u benodigd heeft.

Voor de metselbaden uitgevoerd met een budget folie leveren wij complete liners opmaat.
Verkrijgbaar in diverse standaard kleuren met een print is tegen meerprijs mogelijk:

De kosten? Slechts € 23,45 m2 

Er is veel diversiteit in het aan brengen van de trap. Word het een Rvs trap of een bouwkundige inloop trap of kiest u voor een volledige kunsstof trap met voorgevormde zitplaatsen? Er zijn vele mogelijkheden hoe de trap word uitgevoerd. 

Alle metselbaden kunnen worden uitgebreid met een op uw bad afgestemde: 

 • Filtratieset 
 • Verlichtingset 
 • Zomer en winter afdekking 
 • Verwarmingssysteem zoals zonnen collectoren, warmtepomp of warmtewisselaar. 
 • Randtegels 
 • zwembadwater automatiseringen 
 • en een Eventuele overkapping 


Onze ervaring draagt bij aan een bouwkundig zwembad met de juiste filtratie waardoor uw zwembadwater in goede conditie blijft.
Om ervoor te zorgen dat uw zwembadwater proper en helder blijft is het belangrijk om de voorzieningen die daarvoor nodig zijn ook correct uit te voeren.
Kunnen Zwemmen in uw eigen zwembad met mooi helder zwembadwater is onze missie.

Heeft u interesse in een metselbad?

Maak dan hier vrijblijvend een afspraak

Houten zwembaden

Di-Jo levert houten zwembaden van het het kwaliteits merk Proswell. Zeer gemakkelijk creert u met onze houten zwembaden een sfeer in uw tuin en kunt u genieten van een eigen zwembad.

Onze houten zwembaden worden uitsluitend geleverd met hout uit wouden die  gecontroleerd  duurzaam beheerd worden. Hout brengt sfeer aan in uw tuin en heeft enkele eigenschappen welke  bouwkundige  baden niet hebben.
Hout is een natuurlijk product,  vertoont vaak kleur verschillen  en gaat onbehandeld vergrijzen in verloop van tijd. Onze houten zwembaden worden gemaakt van Noordhout en in een druk cabine word het hout geimpregneerd. Omdat het hout onder druk word geimpregneerd word er 10 jaar garantie gegeven op het hout. Bij de zwembaden worden diverse accessoires geleverd om het pakket compleet te maken. Het verschil tussen de Tropic Weva en Odysa is de dikte van de liner, het aantal modellen en of het zwembad bovengronds half ingegraven of volledig kan worden ingegraven.  Ons instap model de Tropic heeft een liner met 50 /100 ste en de Weva  75/100 ste en de Odysa een 85/100ste liner en hebben een garantie naar gelang de dikte van 2-10 jaar. Garantie hout is bij elk type bad 10 jaar. U bent verzekerd voor jarenlang heel veel zwemplezier met onze assortiment houtenzwembaden.  De zwembaden worden geleverd in massief Noorder autoclaaf geimpregneerd klasse 4 dikte 45 mm.

 

Di-Jo levert 3 verschillende type zwembaden

Tropic

Topkwaliteit houten zwembad leverbaar in 6 modellen voor bovengrondse plaatsing.

Weva

Top kwaliteit luxe hout en zwembad leverbaar in maar liefst 18 modellen voor opbouw/ half ingegraven en volledig ingegraven

Odyssea

Top kwaliteit lux houten zwembad met extra keuze mogelijkheid voor de afwerking en leverbaar in 12 modellen voor opbouw/half ingegraven en volledig ingegraven.

Interesse in 1 van onze top kwaliteit houten zwembaden? 

Maak hier direct een afspraak

 

Voorbeeld 1

 

Voorbeeld 2

 

Voorbeeld 3

 

Voorbeeld 4 

     

Betaalbare baden

Futurepool ronde en ovale zwembaden

Deze baden zijn leverbaar in diverse soorten en maten. Zo kunnen wij het bad in de vorm ovaal, rond en achtvormig leveren.

Alle standaard Future Pool zwembaden kunnen worden uitgebreid met een op uw bad afgestemde:

 • Filtratieset
 • Verlichtingset
 • Zomer en winter afdekking
 • Verwarmingssysteem zoals zonnen collectoren, warmte pomp of warmte wisselaar
 • Randtegels
 • Eventuele overkapping

Deze baden zijn standaard leverbaar in diverse maten met een wandhoogte van 1.20 of 1.50 mtr.
Ook bij deze baden ondersteunen wij u met het bepalen van de juiste ligging, filtratie, afmeting, vorm, prijs en budget.

Wilt u een Future Pool zwembad compleet geplaatst hebben?
Dat kan bij Di-Jo!
Of bent u zelf handig maar heeft u een paar uurtjes hulp nodig?
Dat kan bij Di-Jo!

In overleg geeft u aan wat u wel en niet gedaan wilt hebben?
Dat kan bij Di-Jo!

Maak hier direct een afspraak

Ronde baden

 

Ovale baden

 

8 vormige baden

   
       
Bel me terug
Naam: *
Telefoonnummer: *