0493 – 34 29 17

Jean Desjoyaux baden

Di-Jo zwembaden levert onderdelen van dit Franse systeem zwembaden. Wilt u uw Jean desjoyaux zwembad gaan renoveren?
wij helpen u graag met het leveren van alle onderdelen die benodigd zijn.

Maak direct vrijblijvend een afspraak

Jean Desjoyaux zwembaden is een systeembouw afkomstig uit Frankrijk. 

Di-Jo heeft enkele jaren dit systeem ook in Nederland geinstalleerd. Momenteel is er geen importeur in Nederland actief daarom levert Di-Jo Zwembaden momenteel rechtstreeks aan consumenten en aan zwembad bouwers om de klanten te kunnen voorzien van de benodigde onderdelen. bestellen van de meest gangbare onderdelen bestelt u makkelijk online 7 dagen in de week 24 u per dag. klik dan  hier! of stuur een mail naar info@inbouwzwembaden.nl en wij nemen contact met u op.

Deze kwaliteitsbaden worden over de gehele wereld geinstalleerd en werken prima.
De kunstofwanden constructie in combinatie met een filterpaneel zonder ondergrondse leidingen maakt dit type bad uniek.

Specificaties Jean Desjoyaux zwembaden:

Het kunststof wandensysteem

De kunststof wandsegmenten, bestaande uit polipropyleen, zijn een gepatenteerd concept. De wanden bestaan uit een gladde voorzijde voorzien van inhaakprofiel waarin de foliebekleding wordt bevestigd. De foliebekleding verzekert u van een waterdicht zwembad. Uw zwembad wordt in de fabriek samengesteld in uw gewenst model en uw gewenste afmeting.

De foliebekleding op maat

De folie heeft een dikte van 0,8mm en wordt in de fabriek Desjoyaux hoogfrequent op maat van uw zwembad gemaakt. Op locatie hoeft deze daarna alleen nog worden vastgeklikt in het inhaakprofiel van de wand. De folie heeft een garantie van 10 jaar aflopend en is leverbaar in 5 verschillende kleuren en 2 motieven (Lichtblauw, blauw, wit, zandkleur, wit, caribisch-groen, tegelmotief en zeemotief).
U bepaalt natuurlijk zelf welke folie u mooi vindt.

Het uniek Jean Desjoyaux filtersysteem

Het unieke filtersysteem van Jean Desjoyaux werkt als een buitenboordmotor. Het heeft als groot voordeel dat er geen ondergronds leiding werk nodig is en u geen aparte vorstvrije ruimte hoeft te maken voor uw filterinstallatie. In het voorste gedeelte, het gedeelte in het zwembad, vindt u de skimmer, inlet(s), onderwaterlamp en het filtergedeelte.
In het achterste gedeelte van de filterblok, het gedeelte in het terras, vindt u de pomp met het leidingwerk van en naar het zwembad. De filtergroep wordt aangestuurd door een elektraschakelpaneel met tijdklok, welke eenvoudig te bedienen is.

Er zijn verschillende Filtersystemen leverbaar afgestemd op uw zwembad. Uw filter systeem kan op een heel simpele manier worden aangevuld met een geintegreerde jetstream. voor urenlang zwem plezier.

De Jean desjoyaux baden zijn er in alle denkbare vormen en maten.

Buitenboord filterpaneel

Het jean Desjoaux wanden systeem in combinatie met een buitenboord filterpaneel waarbij geen enkele ondergrondse leidingen nodig zijn maakt dit type bad uniek.

De filterpanelen zijn leverbaar in diverse soorten, maar altijd standaard geleverd met skimmer inspuiters en verlichting.
Pomp capaciteit varieert standaard van 11 m3 tot 50 m3 / uur.

Deze filterpanelen zijn gemakkelijk uit te breiden met een jetstream

Renovatie van uw Jean Desjoyaux zwembad

De folie op maat van Jean desjoyaux zwembad vervangen of uw Jean Desjoyaux zwembad renoveren? Heeft u vragen over dit systeem of wilt u een bad bezichtigen?

Neem hier contact met ons op

 

 

Bel me terug
Naam: *
Telefoonnummer: *