Menu

Zwembadspecialist Eindhoven

Di-Jo Zwembaden is de zwembadspecialist van Eindhoven en omgeving. Wilt u een zwembad binnenshuis of in de tuin laten aanleggen? Het is belangrijk om te kiezen voor professioneel vakwerk zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van de weldadige luxe van uw eigen zwembad.

Het is niet voor iedereen weggelegd om een eigen zwembad te laten aanleggen. Natuurlijk moet u voldoende ruimte in de tuin of in huis hebben, maar ook de financiële middelen. Toch is een zwembad voor steeds meer mensen mogelijk en wij verheugen ons dan ook in de mooie en groeiende klantenkring rondom Eindhoven. 

  1. Vakkundige bouw: Onze expertise in zwembad bouw garandeerd u het verwachte resultaat
  2. Slimme investering: Bespaar geld met onze kostenbesparende zwembadoplossingen
  3. All-weather zwemmen: Onze zwembaden bieden comfort en flexibiliteit, ongeacht de omstandigheden

Dé zwembadspecialist Eindhoven is er ook voor u!

Wij zijn er voor iedereen die zich oriënteert op het aanleggen van een zwembad. Samen met u bekijken we alle mogelijkheden en doen we u een voorstel dat bij u past. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Trekt u binnenkort baantjes in uw eigen zwembad of relaxt u met uw partner in een comfortabel bubbelbad? Het wordt mogelijk met Di-Jo Zwembaden.

 

Waarom kiezen voor Di-Jo Inbouwzwembaden?

  • Jarenlange ervaring in de aanleg van zwembaden
  • Naast aanleg voeren wij tevens renovaties en onderhoud uit
  • Persoonlijke aandacht en altijd een eerlijk advies
  • Zwembadspecialist met veel kennis van waterbehandeling
  • Eén aanspreekpunt vanaf de 1e kennismaking

Naast het aanleggen van zwembaden kunt u in onze winkel en webshop terecht voor alle onderhoudsproducten en meer om uw zwembad en het water professioneel te kunnen onderhouden.