Menu

Plunge pool

Wilt u graag een plunge pool laten aanleggen in uw tuin in Noord-Brabant? Wij helpen u graag! Een plunge pool is in feite een klein ingebouwd zwembad. Dit is ideaal als uw wel wilt genieten van de voordelen van een zwembad, maar niet alle ruimte hebt in de tuin. Di-Jo zwembaden uit Liessel is gespecialiseerd in het op maat maken van plunge pools. Met zitbankje en plateaus, precies zoals u het wenst.

Overweegt u om een plunge pool te laten aanleggen?

 

Plunge pool aanleggen: wat zijn de voordelen?

Een groot voordeel van een plunge pool in de tuin is dat de energiekosten aanzienlijk lager zijn dan bij een groot inbouwzwembad, dankzij het kleinere volume. Daarnaast is het zwembadwater van een plunge pool ook veel sneller op temperatuur. Een plunge pool aanleggen betekent tevens dat u profiteert van eenvoudiger onderhoud en schoonmaak door het compacte formaat. Plunge pools zijn de perfecte oplossing als u beperkte ruimte in uw tuin heeft voor een zwembad. Ze zijn niet alleen ideaal voor ontspanning, maar een plunge pool in de tuin kan voor sportievelingen eveneens een uitstekende keuze zijn.

Actief zwemmen en relaxen in één

Voor de liefhebbers van baantjes trekken, biedt de aanleg van een plunge pool met een zwemmachine van Binder de uitkomst. Deze machines zijn ook uitstekend geschikt voor plunge pools. U kunt baantjes trekken zonder te hoeven keren, ideaal voor een plunge pool in de tuin. Met de krachtige tegenstroommachine krijgt u het gevoel alsof u echt in de natuur zwemt. Deze sterke stroming houdt het lichaam in evenwicht, waardoor u zich enkel op de techniek hoeft te focussen. De modellen HydroStar en EasyStar zijn populair bij topsporters, wat een plunge pool met zwemmachine een unieke en aantrekkelijke combinatie maakt voor zwemliefhebbers. Voor het aanleggen van een zwemmachine in uw plunge pool kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Overweegt u het aanleggen van een bouwkundige inbouw-plunge pool op maat in uw tuin en wilt u vrijblijvend meer weten? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen u informeren over de mogelijkheden en adviseren over de beste keuze op basis van uw specifieke wensen en budget, zoals u van een specialist in zwembaden mag verwachten. 

 

Terug naar alle diensten