Menu

Overkappingen

Met een verrijdbare zwembadoverkapping maak je in een handomdraai van je buitenbad een binnenbad. In de zomer zwem je lekker in de open lucht, maar zodra het weer omslaat,schuif je de kap dicht en geniet je van het comfort van een overdekt zwembad.

Hierdoor kunt u het zwemseizoen aanzienlijk verlengen.Di-Jo levert kwaliteit met een hoogwaardige product van Laluna zwembad overkappingen.
Leverbaar in lage en hoge modellen. Naar gelang uw wensen zijn.

Voor de specificaties klik hier. 

 

  1. Veiligheid voorop: Onze zwembadafdekkingen zorgen voor gemoedsrust en beschermen tegen ongewenste toegang.
  2. Energie-efficiëntie: Met onze afdekkingen behoud je de warmte van je zwembadwater, waardoor je energie bespaart.
  3. Onderhoudsarm: Onze hoogwaardige afdekkingen vereisen minimaal onderhoud, waardoor je meer tijd hebt om van je zwembad te genieten.

 

Ons klimaat vraagt om zwembadoverkappingen

Ons klimaat levert niet elke dag het zwemweer dat we ons wensen. De zomeravond is dikwijls te fris om te zwemmen, om over de herfst en het vroege voorjaar maar niet te spreken. Steeds meer mensen gaan over tot het plaatsen van zwembadafdekkingen boven hun zwembaden. Een zwembad afdekken verlengt het zwemseizoen en blijft zwemmen een feest!

Toch zo gek nog niet, zo’n zwembadoverkapping van Aluna. U kunt bij ons ook terecht voor ons assortiment zwembad toebehoren.

Altijd aangenaam zwemmen

De zwembadoverkapping zorgt voor een goede afdekking van uw zwembad en zorgt er voor dat uw zwemwater bij fris weer minder snel afkoelt. De hoogwaardige materialen voldoen ruimschoots aan de hoogste isolatie-eisen, welke de warmte opnemen en vasthouden, dit scheelt dagelijks in uw energieverbruik. U kunt nu zwemmen in een subtropisch klimaat, in elk seizoen!

Het gemak van schoon

De Aluna zwembadoverkappingen bieden het voordeel dat vuil en boomblad geen kans meer krijgen uw zwemwater te vervuilen. Vóór het zwemmen hoeft u nooit meer de afdekdeken op te rollen; ná het zwemmen trekt u gewoon de deur achter u dicht! En dan nu altijd overkapt zwemmen? Natuurlijk niet! In het vroege voorjaar rolt u gewoon de kap (deels) open en geniet u als eerste van de lentezon….glaasje erbij?

Waarom overkappen?

Langer zwemmen is de grootse reden om voor een overdekt zwembad te kiezen, daarnaast zijn het vele bladval, de veiligheid en natuurlijk de opwarmende en isolerende werking ook reden om tot een overkapping over te gaan.

Ja ik wil meer informatie

Terug naar alle diensten