Menu

Desjoyaux zwembaden

Di-Jo zwembaden leverde onderdelen van Jean Desjoyaux, een Frans merk voor systeemzwembaden. 

Wij hebben nog een klein assortiment leverbaar. Deze kunt u vinden via onze Online webshop

Maak direct vrijblijvend een afspraak

Di-Jo installeerde enkele jaren dit systeem in Nederland. 

De zwembaden van Jean Desjoyaux werden over de gehele wereld geïnstalleerd en zijn van hoogste kwaliteit.

De constructie met kunststofwanden in combinatie met een filterpaneel zonder ondergrondse leidingen maakt dit type bad uniek.

  1. Vakkundige bouw: Onze expertise in zwembad bouw garandeerd u het verwachte resultaat
  2. Slimme investering: Bespaar geld met onze kostenbesparende zwembadoplossingen
  3. All-weather zwemmen: Onze zwembaden bieden comfort en flexibiliteit, ongeacht de omstandigheden


Zwembaden Specificaties:

Het kunststof wandensysteem

De kunststof wandsegmenten bestaande uit polipropyleen, zijn een gepatenteerd concept. De wanden bestaan uit een gladde voorzijde voorzien van inhaakprofiel waarin de foliebekleding wordt bevestigd. De foliebekleding verzekert u van een waterdicht zwembad. Uw zwembad wordt in de fabriek samengesteld in uw gewenst model en de gewenste afmeting.

De foliebekleding op maat

De folie heeft een dikte van 0,8mm en werd in de fabriek van Desjoyaux hoogfrequent op maat van uw zwembad gemaakt. Op locatie hoeft deze daarna alleen nog worden vastgeklikt in het inhaakprofiel van de wand. De folie heeft een garantie van 10 jaar aflopend en is leverbaar in 5 verschillende kleuren en 2 motieven (lichtblauw, blauw, wit, zandkleur, wit, caribisch-groen, tegelmotief en zeemotief). U bepaalt natuurlijk zelf welke folie u mooi vindt.

Het unieke Jean Desjoyaux filtersysteem

Het unieke filtersysteem van Jean Desjoyaux werkte als een buitenboordmotor. Het heeft als groot voordeel dat er geen ondergronds leidingwerk nodig is en u geen aparte vorstvrije ruimte hoeft te maken voor uw filterinstallatie. In het voorste gedeelte, het gedeelte in het zwembad, vindt u de skimmer, inlet(s), onderwaterlamp en het filtergedeelte.
In het achterste gedeelte van het filterblok, het gedeelte in het terras vindt u de pomp met het leidingwerk van en naar het zwembad. De filtergroep wordt aangestuurd door een elektraschakelpaneel met tijdklok, welke eenvoudig te bedienen is.

Er zijn verschillende filtersystemen leverbaar afgestemd op uw zwembad. Uw filtersysteem kan op een heel simpele manier worden aangevuld met een geïntegreerde jetstream voor urenlang zwemplezier.

De Jean Desjoyaux baden waren er in alle denkbare vormen en maten.

Buitenboord filterpaneel

Het Jean Desjoyaux wandensysteem in combinatie met een buitenboord filterpaneel waarbij geen enkele ondergrondse leidingen nodig zijn maakt dit type bad uniek.

De filterpanelen zijn leverbaar in diverse soorten, maar altijd standaard geleverd met skimmer inspuiters en verlichting. De pompcapaciteit varieert standaard van 11 m3 tot 50 m3 / uur.

Deze filterpanelen zijn gemakkelijk uit te breiden met een jetstream

Renovatie van uw Jean Desjoyaux zwembad

De folie op maat van uw Jean Desjoyaux zwembad vervangen of uw Jean Desjoyaux zwembad renoveren?
Heeft u vragen over dit systeem of wilt u een bad bezichtigen?

Neem hier contact met ons op