Menu

Desjoyaux zwembaden

Di-Jo zwembaden levert onderdelen van Jean Desjoyaux, een Frans merk voor systeemzwembaden. 

Wij helpen u graag met het leveren van alle onderdelen die benodigd zijn.

Maak direct vrijblijvend een afspraak

Di-Jo installeert sinds enkele jaren dit systeem in Nederland. Momenteel is er geen importeur in Nederland actief, daarom levert Di-Jo Zwembaden momenteel rechtstreeks aan consumenten en aan zwembadbouwers om de klanten te kunnen voorzien van de benodigde onderdelen.

Op zoek naar onderdelen van Jean Desjoyaux?

Bestel hier uw Desjoyaux onderdelen

Of stuur een mail naar info@inbouwzwembaden.nl en wij nemen contact met u op.

De zwembaden van Jean Desjoyaux worden over de gehele wereld geïnstalleerd en zijn van hoogste kwaliteit.

De constructie met kunststofwanden in combinatie met een filterpaneel zonder ondergrondse leidingen maakt dit type bad uniek.


Specificaties Jean Desjoyaux zwembaden:

Het kunststof wandensysteem

De kunststof wandsegmenten bestaande uit polipropyleen, zijn een gepatenteerd concept. De wanden bestaan uit een gladde voorzijde voorzien van inhaakprofiel waarin de foliebekleding wordt bevestigd. De foliebekleding verzekert u van een waterdicht zwembad. Uw zwembad wordt in de fabriek samengesteld in uw gewenst model en de gewenste afmeting.

De foliebekleding op maat

De folie heeft een dikte van 0,8mm en wordt in de fabriek van Desjoyaux hoogfrequent op maat van uw zwembad gemaakt. Op locatie hoeft deze daarna alleen nog worden vastgeklikt in het inhaakprofiel van de wand. De folie heeft een garantie van 10 jaar aflopend en is leverbaar in 5 verschillende kleuren en 2 motieven (lichtblauw, blauw, wit, zandkleur, wit, caribisch-groen, tegelmotief en zeemotief). U bepaalt natuurlijk zelf welke folie u mooi vindt.

Het unieke Jean Desjoyaux filtersysteem

Het unieke filtersysteem van Jean Desjoyaux werkt als een buitenboordmotor. Het heeft als groot voordeel dat er geen ondergronds leidingwerk nodig is en u geen aparte vorstvrije ruimte hoeft te maken voor uw filterinstallatie. In het voorste gedeelte, het gedeelte in het zwembad, vindt u de skimmer, inlet(s), onderwaterlamp en het filtergedeelte.
In het achterste gedeelte van het filterblok, het gedeelte in het terras vindt u de pomp met het leidingwerk van en naar het zwembad. De filtergroep wordt aangestuurd door een elektraschakelpaneel met tijdklok, welke eenvoudig te bedienen is.

Er zijn verschillende filtersystemen leverbaar afgestemd op uw zwembad. Uw filtersysteem kan op een heel simpele manier worden aangevuld met een geïntegreerde jetstream voor urenlang zwemplezier.

De Jean Desjoyaux baden zijn er in alle denkbare vormen en maten.

Buitenboord filterpaneel

Het Jean Desjoyaux wandensysteem in combinatie met een buitenboord filterpaneel waarbij geen enkele ondergrondse leidingen nodig zijn maakt dit type bad uniek.

De filterpanelen zijn leverbaar in diverse soorten, maar altijd standaard geleverd met skimmer inspuiters en verlichting. De pompcapaciteit varieert standaard van 11 m3 tot 50 m3 / uur.

Deze filterpanelen zijn gemakkelijk uit te breiden met een jetstream

Renovatie van uw Jean Desjoyaux zwembad

De folie op maat van uw Jean Desjoyaux zwembad vervangen of uw Jean Desjoyaux zwembad renoveren? Heeft u vragen over dit systeem of wilt u een bad bezichtigen?

Neem hier contact met ons op