Menu

Bouwkundig zwembad

Deugdelijk sterke zwembadconstructie

Wij werken altijd met een deugdelijk sterke constructie bij elk zwembad dat wij realiseren. De zwembaden worden gebouwd volgens constructieberekeningen en bekleed met gewapend folie om waterdichtheid te garanderen.
Met een bouwkundig zwembad zijn we flexibel qua maatvoering, u bepaalt zelf de diepte van het zwembad en desgewenst kunnen wij een trap realiseren. U kunt hierbij denken aan een 4-treden rechte trap in de hoek maar ook een mooie relax zitbank/trap behoort tot de mogelijkheden. Wij maken voor u een mooi plaatsje in het zwembad om te zitten. 

Di-Jo begeleidt u van begin tot eind om tot een prachtig eindresultaat te komen. U geniet jarenlang zorgeloos van uw zwembad.

Bouwkundig zwembad aanleggen

Als wij een bouwkundig zwembad aanleggen en u wenst het zwembad af te dekken met een lamellenafdekking dan zijn er bouwkundige voorzieningen nodig. Het lamellendeck kan dan netjes in de gerealiseerde nis worden opgerold.   
Op het gebied van afdekkingen zijn er vele variaties mogelijk. Een lamellenafdekking in het zwembad gemonteerd heeft invloed op het bouwkundige gedeelte. Met een lamellen afdekking sluit u het zwembad met 1 druk op de knop. 
Vanzelfsprekend adviseren wij u ook bij het bepalen van de juiste ligging, filtratie, afmeting, vorm, prijs en budget. 

Bouwkundig folie in het zwembad

Er zijn diverse mogelijkheden om het zwembad waterdicht te maken. Di-Jo heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van gewapend folie dat ter plekke op maat in uw zwembad wordt gelast. De folies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. 

Het meest gangbare is een folie aanbrengen in de bouwkundige constructie. De wanden en eventuele trap worden bekleed en dit geldt ook voor de nis t.b.v. het lamellen deck.  

Bekijk ook onze referenties om eens wat voorbeelden van door ons geplaatste zwembaden te bekijken. Hier ziet u tevens de combinatie met de randtegel en lamellen afdekking. Het eindresultaat van het bouwkundige zwembad is vanzelfsprekend afgestemd op uw wensen.

Bouwkundig zwembad aanleggen

Welke stappen doorlopen we voor het aanleggen van uw zwembad?  In een eerste gesprek worden uw wensen en mogelijkheden besproken. Dit kan zijn bij ons op Hoofdstraat 43-A te Liessel of wij komen naar u toe om direct de situatie goed in te schatten qua ligging en bereikbaarheid voor het realiseren van het geheel. Stap voor stap komt ter sprake wat de keuzemogelijkheden zijn en wat voor budget er benodigd is. Diverse opties worden netjes uitgewerkt om daarna in een vervolggesprek door te nemen wat de verschillen zijn en waar u de prioriteiten wil leggen. Samen komen we tot een offerte op maat waarin al uw wensen staan beschreven. 

Zwembadbouw is onze passie!

Wij kijken ernaar uit om uw zwembad te mogen realiseren en zijn u graag van dienst voor, tijdens en na de bouw van uw zwembad! Ons specialisme is zwembadbouw en zwemmen in mooi helder zwembadwater wat fijn op temperatuur is.

Heeft u interesse in een bouwkundig zwembad?

Maak dan hier vrijblijvend een afspraak

 

Terug naar alle diensten