0493 – 34 29 17

Bouwkundig zwembad

Bouwkundig Zwembad.

Wij geven de voorkeur aan een deugdelijk sterke constructie. De zwembaden worden gebouwd volgens constructie berekeningen en bekleed met gewapende folie.  
Met een bouwkundig zwembad zijn we flexibel qua maatvoering, u bepaalt zelf de diepte en wij kunnen een trap realiseren naar uw wensen. één 4 treden rechte trap in de hoek of wenst u een mooie relax zitbank/trap? Wij maken voor u een mooi plaatsje in het zwembad om te zitten.  
Di-Jo begeleid U van begin tot eind om tot een prachtig eindresultaat te komen zodat er jarenlang zorgeloos van het zwembad kan worden genoten.

Bouwkundig zwembad aanleggen.

Als wij een bouwkundig zwembad aanleggen en u wenst het zwembad af te dekken met een lamellenafdekking dan zijn er bouwkundige voorzieningen nodig. Het lamellendeck kan dan netjes in de gerealiseerde nis worden opgerold.   
Op het gebied van afdekkingen zijn er vele variaties mogelijk. Een lamellenafdekking in het zwembad gemonteerd heeft invloed op het bouwkundige gedeelte. Met een lamellen afdekking sluit u het zwembad met 1 druk op de knop. 
Vanzelfsprekend adviseren wij u ook bij het bepalen van de juiste ligging, filtratie, afmeting, vorm, prijs en budget. 

Bouwkundig folie zwembad

Er zijn diverse mogelijkheden om het zwembad waterdicht te maken. Di-Jo heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van gewapende folie die terplekke op maat in uw zwembad word gelast. De folie's zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. 

Het meest gangbare is een folie aanbrengen in de bouwkundige constructie, de wanden en eventuele trap word bekleed en dit geld ook voor de nis t.b.v.het lamellen deck.  
Bij onze referenties kunt u gaan kijken om een keuze te kunnen maken wat betreft de kleur van de folie en vaak ook de combinatie met de randtegel en lamellen afdekking. Het eindresultaat van het bouwkundige zwembad afgestemd op uw wensen is belangrijk.

Bouwkundig zwembad aanleggen

Welke stappen doorlopen we voor het aanleggen van uw zwembad?  In een eerste gesprek worden uw wensen en mogelijkheden besproken dit kan zijn bij ons op Hoofdstraat 51 te Liessel of wij komen naar u toe om direct de situatie goed in te schatten qua mogelijkheden tot ligging en bereikbaarheid voor het realiseren van het geheel. Stap voor stap komt ter spraken wat de keuze mogelijkheden zijn en wat voor budget er benodigd is. Diverse opties worden netjes uitgewerkt om daarna in een vervolg gesprek te doorlopen wat de verschillen zijn en waar u de prioriteiten wil leggen. Samen komen we tot een offerte op maat waarin al uw wensen staan beschreven. 

Zwembad bouw onze passie!

Zwembad bouw is onze passie en vinden wij het leuk om uw zwembad te mogen realiseren en zijn wij u graag van dienst voor tijdens en na de bouw van uw zwembad! Ons specialisme is zwembad bouw en zwemmen in mooi helder zwembadwater wat fijn op temperatuur is.

Heeft u interesse in een bouwkundig zwembad?

Maak dan hier vrijblijvend een afspraak

 

Bel me terug
Naam: *
Telefoonnummer: *