Menu

Bouwkundig zwembad

Deugdelijk sterke zwembadconstructie

Wij werken altijd met een deugdelijk sterke constructie bij elk bouwkundig zwembad dat wij aanleggen in Noord-Brabant en Noord-Limburg. De zwembaden worden gebouwd volgens constructieberekeningen en bekleed met gewapende folie om waterdichtheid te garanderen.
Met een bouwkundig zwembad zijn we flexibel qua maatvoering, u bepaalt zelf de diepte van het zwembad en desgewenst kunnen wij een trap realiseren. U kunt hierbij denken aan een 4-treden rechte trap in de hoek maar ook een mooie relax zitbank/trap behoort tot de mogelijkheden. Wij maken voor u een mooi plaatsje in het zwembad om te zitten.

Di-Jo uit Liessel begeleidt u van begin tot eind om tot een prachtig eindresultaat te komen. U geniet jarenlang zorgeloos van uw zwembad.

  1. Vakkundige bouw: Onze expertise in zwembad bouw garandeerd u het verwachte resultaat
  2. Slimme investering: Bespaar geld met onze kostenbesparende zwembadoplossingen
  3. All-weather zwemmen: Onze zwembaden bieden comfort en flexibiliteit, ongeacht de omstandigheden
Heeft u interesse in een bouwkundig zwembad?

Maak dan hier vrijblijvend een afspraak

 

Een bouwkundig zwembad laten aanleggen

Welke stappen doorlopen we voor het aanleggen van een bouwkundig zwembad? In een eerste gesprek worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Dit kan bij ons op Hoofdstraat 43-A te Liessel of wij komen naar u toe om direct de situatie goed in te schatten qua ligging en bereikbaarheid voor het realiseren van het geheel. Stap voor stap komt ter sprake wat de keuzemogelijkheden zijn en wat voor budget er benodigd is. Diverse opties worden netjes uitgewerkt in een ontwerp om daarna in een vervolggesprek door te nemen wat de verschillen zijn en waar u de prioriteiten wil leggen. Samen komen we tot een offerte voor uw zwembad op maat waarin al uw wensen staan beschreven.

Bouwkundig folie in het zwembad laten aanleggen

Er zijn diverse mogelijkheden om het zwembad waterdicht te maken. Di-Jo heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van gewapende folie dat ter plekke op maat in uw zwembad wordt gelast. De folies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Het meest gangbare is een folie aanbrengen in de bouwkundige constructie. De wanden en eventuele trap worden bekleed en dit geldt ook voor de nis ten behoeve van het lamellendeck. Bekijk ook onze referenties om eens wat voorbeelden van door ons geplaatste zwembaden te bekijken. Hier ziet u tevens de combinatie met de randtegel en lamellen afdekking. Het eindresultaat van het bouwkundige zwembad is vanzelfsprekend afgestemd op uw wensen is aangelegd.

Wij regelen alles tot aan de afdekking

Als wij een bouwkundig zwembad aanleggen en u wenst het zwembad af te dekken met een lamellenafdekking dan zijn er bouwkundige voorzieningen nodig. Het lamellendeck kan dan netjes in de gerealiseerde nis worden opgerold. Op het gebied van zwembadafdekkingen zijn er vele variaties mogelijk. Een in het zwembad gemonteerde lamellenafdekking, heeft invloed op het bouwkundige gedeelte van het zwembad. Met een lamellenafdekking sluit u het zwembad met een druk op de knop. Vanzelfsprekend adviseren wij u ook bij het bepalen van de juiste ligging, filtratie, afmeting, vorm, prijs en budget.

Schakel vandaag nog ons passievolle bedrijf in

Wij kijken ernaar uit om een bouwkundig zwembad te mogen aanleggen en zijn u graag van dienst voor, tijdens en na de bouw van uw zwembad! Ons specialisme is zwembadbouw zorgt ervoor dat u kunt zwemmen in mooi helder zwembadwater wat fijn op temperatuur is. Neem vandaag nog contact met ons op voor het inplannen van een afspraak of voor een offerte op maat.

 

Terug naar alle diensten