Menu

Zwembad op maat

Een zwembad op maat laten aanleggen in uw tuin? Kom dan langs bij Di-Jo Zwembaden, de zwembadspecialist van Noord-Brabant. Met een zwembad dat precies past in uw tuin kunt u volop genieten en ontspannen. Misschien wilt u lekker baantjes trekken, waterpolo spelen met de kinderen of kleinkinderen of juist genieten met uw partner of vrienden onder het genot van een glaasje bubbels. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij geven u graag een passend advies voor uw eigen zwembad op maat.

Binnenzwembad of buitenzwembad?

... of heeft u al gedacht aan een combinatie, namelijk een overdekt buitenbad!

Uiteraard leggen wij zowel een binnen- als buitenzwembad aan. Waar uw zwembad ook wordt aangelegd, wij zorgen voor een professioneel geïnstalleerd zwembad waar u veel plezier van beleeft.

Bekijk ook eens door ons gerealiseerde projecten, waaronder bijvoorbeeld onderstaand overdekt buitenzwembad voorzien van zwembadtrap en zwembadafdekking.

zwembad op maat

Di-Jo Zwembaden is gevestigd in Liessel, Noord-Brabant. In de wijde omgeving van Liessel hebben wij al veel zwembaden mogen aanleggen, zowel voor particulieren als zakelijk gebruik. Wij vinden het belangrijk dat het zwembad helemaal past in uw situatie en budget. Bovendien gaan wij verder dan alleen het aanleggen van het zwembad, wij adviseren u ook graag over de kwaliteit van het zwembadwater. Met een juiste waterbehandeling heeft u veel meer plezier van uw zwembad en is het bovendien veel frisser en gezonder om te zwemmen.

Zwembad op maat

Behoort een zwembad op maat ook voor u tot de mogelijkheden? Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak met ons zodat we rustig alle opties kunnen bespreken. Wij denken graag met u mee! 

Afspraak maken