Menu

Zwembad op maat

Wilt u een zwembad op maat laten plaatsen in uw tuin in Noord-Limburg? Kom dan langs bij Di-Jo Zwembaden, de zwembadspecialist uit Liessel, Noord-Brabant. Met een zwembad dat precies past in uw tuin kunt u volop genieten en ontspannen. Misschien wilt u lekker baantjes trekken, waterpolo spelen met de kinderen of kleinkinderen of juist genieten met uw partner of vrienden onder het genot van een glaasje bubbels. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij geven u graag een passend advies voor uw eigen zwembad op maat, want uw zwemplezier begint hier!

Wilt u een zwembad op maat?

 

  1. Vakkundige bouw: Onze expertise in zwembad bouw garandeerd u het verwachte resultaat
  2. Slimme investering: Bespaar geld met onze kostenbesparende zwembadoplossingen
  3. All-weather zwemmen: Onze zwembaden bieden comfort en flexibiliteit, ongeacht de omstandigheden

 

Kiest u voor een binnen- of buitenzwembad op maat?

Wanneer u een op maat gemaakt zwembad wilt laten plaatsen, heeft u keuze uit meerdere opties. Denk hierbij aan een binnen- of een buitenzwembad óf een combinatie van beide door een zwembad met overkapping. Uiteraard laten wij de keuze bij u. Waar uw zwembad ook wordt aangelegd, wij zorgen voor een professioneel geïnstalleerd zwembad waar u veel plezier van beleeft. Om u een impressie te geven van de mogelijkheden, nodigen wij u graag uit om onze gerealiseerde projecten te bekijken. Hier geven wij voorbeelden van een overdekt buitenzwembad voorzien van zwembadtrap en zwembadafdekking.

zwembad op maat

 

Profiteer van jarenlange ervaring

In de wijde omgeving van Liessel hebben wij al veel zwembaden mogen aanleggen, zowel voor particulieren als zakelijk gebruik. Wij vinden het belangrijk dat het zwembad helemaal past in uw situatie en budget. Bovendien gaan wij verder dan alleen het plaatsen van het zwembad, wij adviseren u ook graag over de kwaliteit van het zwembadwater. Met een juiste waterbehandeling heeft u veel meer plezier van uw zwembad en is het bovendien veel frisser en gezonder om te zwemmen. Dit is een service dit u enkel van een zwembadspecialist mag verwachten. Maak vandaag nog een afspraak met ons voor uw zwembad op maat!

Afspraak maken