0493 – 34 29 17

Zwembadrenovatie

Zwembadrenovatie is voor Di-Jo zwembaden vaak een uitdagende mooie klus. De werkzaamheden zijn heel divers en vraagt soms naar het zoeken van mogelijkheden en vakmanschap om tot een mooi eindresultaat te komen. Bij sommige zwembadrenovaties kan men volstaan met een relatief kleine aanpassing zoals het vervangen van de zwembadfolie en ziet het zwembad er weer op en top uit. Maar wilt u een nieuwe rand rondom of misschien zelfs een andere vorm als het huidige zwembad dan word de renovatie veel ingrijpender. Dan komt er meer specialisme en vakmanschap bij kijken om tot het gewenste resultaat te komen. 

Zwembadrenovatie kosten

Om de kosten te beramen voor een zwembadrenovatie is het belangrijk dat er een goede inventarisatie word gemaakt. Hierin word besproken wat de wensen en mogelijkheden zijn  gezien de staat van uw huidige zwembad. Na goed overleg en vakkundig advies word er op papier een nette offerte uitgewerkt.

Er zal een reële en duidelijke offerte worden opgesteld waarin meerdere mogelijkheden zijn benoemd en uitgewerkt. Hierdoor kunt u uw keuze maken met als uitgangspunt uw wensen en budget.

Di-Jo zwembadrenovatie met passie

Bent u op zoek naar een specialist voor uw zwembad renovatie? Bent u woonachtig in de kerkdorpen Deurne, Asten, Someren,Liessel,Meijel, Helmond, Nuenen, Lierop, Bakel, Milheeze, Heeze, Leende, Nederweert, Neerkant, Veldhoven, Vlierden, Waalre en omgeving Eindhoven dan bent u bij Di-Jo aan het juiste adres. Onze kenmerken volgens onze referenties zijn een goede begeleiding  kennis en kunde uitdragen en u ontzorgen voor tijdens en na uw zwembadrenovatie.

Bel me terug
Naam: *
Telefoonnummer: *