Menu

Zwembadrenovatie

Zwembadrenovatie is voor een specialist zoals Di-Jo zwembaden uit Liessel, Noord-Brabant, vaak een uitdagende en mooie klus. De werkzaamheden zijn heel divers en vragen soms om creativiteit bij het vinden van mogelijkheden en vakmanschap om tot een mooi eindresultaat te komen.

Bij sommige zwembadrenovaties kan men volstaan met een relatief kleine aanpassing zoals het vervangen van de zwembadfolie om het zwembad er weer op en top uit te laten zien. Maar wilt u een nieuwe rand rondom het zwembad of misschien zelfs een andere vorm dan het huidige zwembad? Dan wordt de renovatie ingrijpender. Dan komt er meer specialisme en vakwerk bij kijken om tot het gewenste resultaat te komen.

Bent u een zwembadrenovatie aan het overwegen?

 

  1. Vakkundige bouw: Onze expertise in zwembad bouw garandeerd u het verwachte resultaat
  2. Slimme investering: Bespaar geld met onze kostenbesparende zwembadoplossingen
  3. All-weather zwemmen: Onze zwembaden bieden comfort en flexibiliteit, ongeacht de omstandigheden

De kosten van een zwembadrenovatie

Om de kosten te beramen voor een zwembadrenovatie is het belangrijk dat er een goede inventarisatie wordt gemaakt. Wij bespreken wat de wensen en mogelijkheden zijn gezien de staat van uw huidige zwembad wanneer u deze wilt laten renoveren. Na goed overleg en vakkundig advies van ons als zwembadspecialist, wordt er op papier een passende offerte uitgewerkt waarin meerdere mogelijkheden zijn benoemd en uitgewerkt. Hierdoor kunt u uw keuze maken met als uitgangspunt uw wensen en budget. Tevens is het mogelijk om bij ons zowel een binnen- als een buitenzwembad te laten renoveren.

Uw zwembad laten renoveren door een specialist

Bent u op zoek naar een specialist voor uw zwembadrenovatie? Bent u woonachtig in de kerkdorpen Deurne, Asten, Someren, Liessel, Meijel, Helmond, Nuenen, Lierop, Bakel, Milheeze, Heeze, Leende, Nederweert, Neerkant, Veldhoven, Vlierden, Waalre en Eindhoven dan bent u bij Di-Jo aan het juiste adres. Onze kenmerken volgens onze referenties zijn een goede begeleiding kennis en kunde uitdragen en u ontzorgen voor, tijdens en na uw zwembadrenovatie. Onze passie voor het aanleggen van mooie zwembaden ziet u tot in de details terug. Wij horen graag dat u na afloop van de zwembadrenovatie zegt dat u weer met veel plezier gebruik maakt van het zwembad.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wilt u graag uw huidige zwembad laten renoveren? Schakel dan vandaag nog ons bedrijf in. Wij zijn een echte specialist op het gebied van zwembadrenovatie en realiseren dan ook graag uw droomzwembad. Zo installeren wij zonder problemen een plunge pool in uw tuin. Zet vandaag nog de stap door een persoonlijke offerte aan te vragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

Terug naar alle diensten