Menu

Zwembadrenovatie

Zwembadrenovatie is voor Di-Jo zwembaden vaak een uitdagende en mooie klus. De werkzaamheden zijn heel divers en vragen soms om creativiteit bij het vinden van mogelijkheden en vakmanschap om tot een mooi eindresultaat te komen.

Bij sommige zwembadrenovaties kan men volstaan met een relatief kleine aanpassing zoals het vervangen van de zwembadfolie om het zwembad er weer op en top uit te laten zien. Maar wilt u een nieuwe rand rondom het zwembad of misschien zelfs een andere vorm dan het huidige zwembad dan wordt de renovatie ingrijpender. Dan komt er meer specialisme en vakmanschap bij kijken om tot het gewenste resultaat te komen. 

Zwembadrenovatie kosten

Om de kosten te beramen voor een zwembadrenovatie is het belangrijk dat er een goede inventarisatie wordt gemaakt. Wij bespreken wat de wensen en mogelijkheden zijn gezien de staat van uw huidige zwembad. Na goed overleg en vakkundig advies wordt er op papier een passende offerte uitgewerkt waarin meerdere mogelijkheden zijn benoemd en uitgewerkt. Hierdoor kunt u uw keuze maken met als uitgangspunt uw wensen en budget.

Di-Jo zwembadrenovatie met passie

Bent u op zoek naar een specialist voor uw zwembadrenovatie? Bent u woonachtig in de kerkdorpen Deurne, Asten, Someren, Liessel, Meijel, Helmond, Nuenen, Lierop, Bakel, Milheeze, Heeze, Leende, Nederweert, Neerkant, Veldhoven, Vlierden, Waalre en omgeving Eindhoven dan bent u bij Di-Jo aan het juiste adres. Onze kenmerken volgens onze referenties zijn een goede begeleiding  kennis en kunde uitdragen en u ontzorgen voor, tijdens en na uw zwembadrenovatie.

Onze passie voor het aanleggen van mooie zwembaden ziet u tot in de details terug. Wij horen graag dat u na afloop van de zwembadrenovatie zegt dat u weer met veel plezier gebruik maakt van het zwembad.

Zwembadrenovaties kunnen worden uitgevoerd voor zowel binnen- als buitenzwembaden.

Terug naar alle diensten