Menu

Zwembad aanleggen Noord-Brabant

  • Eén aanspreekpunt
  • Volledig ontzorgd
  • Met winkel in Liessel

Droomt u ervan om een zwembad te laten aanleggen bij uw woning in Noord-Brabant? Bij Di-Jo zwembaden uit Liessel begrijpen we deze wens volkomen. Als expert in het vakgebied met een deskundig team staan we klaar om uw droom van een prachtig zwembad te realiseren. Wij leggen zwembaden aan van Noord-Brabant tot aan Noord-Limburg, altijd met uw wensen als uitgangspunt. U zwemplezier begint hier!


Overweegt u om een zwembad te laten aanleggen?


Het proces van een zwembad laten aanleggen

Een zwembad laten aanleggen begint met een goed ontwerp. Wij heten u van harte welkom in onze winkel voor een goed gesprek, waarin we uw wensen grondig bespreken. Na het vaststellen van uw wensen en eisen, maken we een plan voor hoe uw zwembad eruit komt te zien. Vervolgens gaan we verder met de voorbereidingen in uw tuin, waarbij we zorgen dat er genoeg ruimte is om het inbouwzwembad te kunnen aanleggen. Dit doen wij door een gat te graven op de plek waar uw zwemband wordt aangelegd. Wij maken bouwkundige zwembaden op maat die volgens constructieberekeningen gebouwd worden. Zo zorgen we ervoor dat u geen ongemakken ervaart nadat u uw zwembad heeft laten aanleggen door onze specialisten. 


  • Zwembad
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Zwembad
  1. Vakkundige bouw: Onze expertise in zwembad bouw garandeerd u het verwachte resultaat
  2. Slimme investering: Bespaar geld met onze kostenbesparende zwembadoplossingen
  3. All-weather zwemmen: Onze zwembaden bieden comfort en flexibiliteit, ongeacht de omstandigheden

 

De afwerking van uw zwembad

Bij het laten aanleggen van een zwembad komt meer kijken dan enkel de constructie. De afwerking van het zwembad biedt talloze opties. Wij zorgen niet alleen voor een vakkundig aangelegd zwembad dat volledig op maat is, maar realiseren ook de mooiste afwerkingen. Of u nu kiest voor zwembadverwarming, een specifiek type folie of een bepaalde kleur, bij ons heeft u genoeg keuze om uw zwembad geheel naar wens te stylen.

Vraag ons om deskundig advies

Overweegt u om een zwembad te laten aanleggen in uw tuin of serre? Wij staan voor u klaar met persoonlijk en deskundig advies. Als specialist in zwembaden helpen we u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw droomzwembad. Plan vandaag nog uw afspraak met ons in en zet de eerste stap naar de realisatie van uw ideale zwembad.