0493 – 34 29 17

Noppen afdekkingen

Noppenfolie

Noppenfolie afdekkingen zijn leverbaar in divese micron en in diverse kleuren verkrijgbaar. 
Deze noppenfolie afdekkingen zijn de standaard zwembad afdekkingen voor de zomer. De folie heeft diverse functies. Houdt vuil uit het water, verwarmt het zwembadwater sneller en houdt het zwembadwater langer op temperatuur. Hoe zwaarder de noppen afdekking hoe meer isolatie hoe beter de warmte word behouden van het zwembadwater. De zwembadafdekkingen met een zwarte onderzijde sluiten het zwembad tevens lichtdicht af hierdoor heeft u minder chemie benodigd en zult u ervaren dat het zwembadwater beter fris en helder blijft.

Grotere afdekking worden op een haspel gerold voor het makkelijk op en afrollen van deze zwembad afdekkingen

Volledige info zwembad noppenfolie afdekkingen:   klik hier

Zwembad noppen afdekking blauw/silver 500 micon            Zwembad noppen afdekking grijs/zwart 500 micron

 

Een zwembad afdekking foam

Een zwembad afdekking foam is verkrijgbaar in diverse diktes en verkrijgbaar in blauw of grijs. De zwembad afdekking foam heeft een luxere uitstraling en betere kwaliteit tov de noppenfolie. Deze afdekking word hoofdzakelijk gebruikt bij rechthoekige zwembaden.

Volledige info zwembad afdekking foam: klik hier

 

Zwembadafdekking voor de winter.,  

 


In de winter is het aan te raden om uw zwembad af te dekken. Op die manier kunnen wij een optimale overwintering garanderen. Di-Jo bied winterafdekkingen voor opzetbaden en winterafdekkingen voor inbouwzwembaden aan. De afdekkingen zijn leverbaar in diverse kleuren. Op de foto ziet u een winterafdekking (grijs) gemonteerd op een inbouwzwembad met een romaanse inlooptrap. De grondankers worden in het terras geboord en kunnen in de zomer worden verwijderd of laten verzinken zodat u er verder geen hinder van ondervind. In het midden word een gaas strook aangebracht waardoor het water het zwembad in kan lopen. De onderzijde van de gaas is tevens licht dicht gemaakt. U ziet dat op deze manier uw zwembad heel makkelijk en goed overwinterd.

Ja ik wil meer informatie

Bel me terug
Naam: *
Telefoonnummer: *