Menu

Zwembad aanleggen Eindhoven

Gaat u een zwembad aanleggen in Eindhoven of omgeving? Kom dan eens langs bij Di-Jo Zwembaden in Liessel. In de omgeving van Eindhoven en Nuenen zijn wij een toonaangevende naam voor het aanleggen van binnen- en buitenzwembaden. Ook voor renovaties van zwembaden en onderhoud van zwembadwater bent u bij ons aan het juiste adres.

Zwembadrenovatie

Een nieuw zwembad aanleggen is niet altijd nodig, renovatie van een bestaand zwembad is vaak een uitstekend alternatief. Zeker als er reeds een zwembad is ingegraven kunnen we dit meestal prima gebruiken om een nieuw zwembad aan te leggen. Dit nieuwe zwembad kan bijvoorbeeld wel een andere vorm of diepte hebben. Groot voordeel is dat er bij zwembadrenovatie geen of weinig grond afgevoerd hoeft te worden. 

Van de experts bij Di-Jo Zwembaden mag u altijd een betrouwbaar advies verwachten. Behoort zwembadrenovatie voor u  tot de mogelijkheden of kunt u beter een heel nieuw zwembad laten aanleggen. Wij denken graag met u mee waarbij we rekening houden met beschikbaar budget, ruimte en uw wensen.

 

  1. Vakkundige bouw: Onze expertise in zwembad bouw garandeerd u het verwachte resultaat
  2. Slimme investering: Bespaar geld met onze kostenbesparende zwembadoplossingen
  3. All-weather zwemmen: Onze zwembaden bieden comfort en flexibiliteit, ongeacht de omstandigheden

In de omgeving van Eindhoven, Helmond en Nuenen mochten wij al veel zwembaden aanleggen. Bekijk een aantal door ons gerealiseerde projecten om een beeld te krijgen van alle mogelijkheden.

Zwembaden bekijken

 

Zwembad aanleggen Eindhoven

Bent u woonachtig in Eindhoven of omgeving en heeft u de ruimte en het budget om een zwembad te realiseren? Wij komen graag met u in contact om vrijblijvend alle mogelijkheden te bespreken.