Menu

Zwembad met overkapping

  • Eén aanspreekpunt
  • Volledig ontzorgd
  • Met winkel in Liessel

Droomt u van een zwembad met overkapping, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van uw zwembad, ongeacht het weer? Di-Jo Zwembaden uit Liessel staat klaar om deze droom voor u te realiseren. Een zwembad met overkapping biedt niet alleen comfort en verlengt het zwemseizoen, maar zorgt ook voor minder onderhoud en betere energie-efficiëntie door het behouden van warmte.

Overweegt u om een zwembad met overkapping te laten aanleggen?


Zwembad met overkapping in uw tuin

Heeft u al een zwembad in de tuin en wilt u graag een overkapping laten plaatsen, of bent u op zoek naar een nieuw zwembad met een afdak? Ons team van specialisten helpt u graag verder. . Met een overkapping kunt u ongeacht de weersomstandigheden altijd een verfrissende duik nemen, waardoor uw tuin het hele jaar door een ontspannende uitvalsbasis blijft. Als ervaren zwembadspecialist hebben wij al vele droomzwembaden mogen realiseren. We richten ons voornamelijk op bouwkundige zwembaden, aangepast aan uw specifieke wensen. Uw zwemplezier begint hier!


  • Zwembad
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Zwembad
  1. Vakkundige bouw: Onze expertise in zwembad bouw garandeerd u het verwachte resultaat
  2. Slimme investering: Bespaar geld met onze kostenbesparende zwembadoplossingen
  3. All-weather zwemmen: Onze zwembaden bieden comfort en flexibiliteit, ongeacht de omstandigheden

 

Laat het ideale overkapping plaatsen

Bent u klaar om de stap te zetten naar het ideale zwembad met overkapping? Of het nu gaat om een nieuwe installatie of het toevoegen van een afdak aan uw bestaande zwembad, wij kunnen door middel van een zwembadrenovatie de perfecte overkapping voor u realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan garant voor kwaliteit en maatwerk, zodat u optimaal kunt genieten van uw zwembad.