Menu

Zwembad aanleggen Helmond

Heeft u altijd al een zwembad in uw tuin willen hebben? Dan zit u bij Di-Jo Zwembaden goed. Want wij verzorgen het aanleggen van zwembaden voor iedereen in Helmond en de omgeving van Helmond. En wij beperken ons niet alleen tot zwembaden, maar zorgen ook dat het zwembad verwarmd wordt, dat het zwembad afgedekt kan worden en dat u de juiste accessoires bij uw bad krijgt. Zo heeft u een volledig zwembad om heerlijk van te genieten.

Zwembad aanleggen in Helmond

Als u in Helmond of de omgeving van Helmond woont en u wil een zwembad aan laten leggen, dan kunt u uitstekend bij Di-Jo zwembaden terecht. Onze zwembaden kunnen volledig op maat worden gemaakt. Daarnaast zorgen wij dat uw zwembad bouwkundige aangelegd wordt. Dit betekent dat er precies wordt berekend hoe uw zwembad gebouwd moet worden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van gewapende folie. Hierdoor wordt uw zwembad extra sterk en hoeft u niet bang te zijn snel aan renovatiewerkzaamheden te hoeven denken. Wel zo fijn natuurlijk!

Zwembad aanleggen Helmond

  1. Vakkundige bouw: Onze expertise in zwembad bouw garandeerd u het verwachte resultaat
  2. Slimme investering: Bespaar geld met onze kostenbesparende zwembadoplossingen
  3. All-weather zwemmen: Onze zwembaden bieden comfort en flexibiliteit, ongeacht de omstandigheden

Uw zwembad volledig op maat

Bij Di-Jo zwembaden kunt u tevens precies aangeven hoe u uw zwembad in Helmond aangelegd wilt hebben. Door de bouwkundige aanleg kunt u zelf bepalen hoe diep het zwembad wordt en wat voor trap u in het zwembad wilt. Dit kan bijvoorbeeld een stijl trapje in de hoek zijn, maar ook een trapje waar u nog heerlijk op kunt zitten. 

Wij verzorgen ook de afdekking

Als u een zwembad laat aanleggen, dan wilt u er voor zorgen dat deze helemaal af is. Daarnaast is het fijn als u een zo onderhoudsvriendelijk mogelijk zwembad heeft. Dit doet u door een afdekking over uw zwembad te leggen. Bij Di-Jo zwembaden heeft u verschillende mogelijkheden als het om afdekking gaat. Allereerst is er de lamellen afdekking. Deze zorgt er voor dat er geen vuil in uw zwembad belandt. Daarnaast kunt u er voor kiezen lamellen afdekking met Solar te nemen. Deze lamellen afdekking op zonne-energie zorgt er voor dat het water wordt opgewarmd als het bad is afgedekt. EN een lamellen afdekking zorgt er voor dat het zwembad extra veilig is voor kinderen en huisdieren. 

Kies voor een overkapping

U kunt ook voor een verrijdbare overkapping over uw zwembad kiezen. Met de overkapping kunt u in de zomer heerlijk in het buitenbad zwemmen, terwijl u er in de winter een binnenzwembad van maakt. Door deze overkapping wordt het buitenzwemseizoen verlengt, en kunt u altijd genieten van een duik in uw zwembad! Ideaal met het klimaat in Nederland.

Zwembad aanleggen Helmond overkapping

Maak nu een afspraak

Bent u benieuwd geworden naar Di-Jo zwembaden en wit u misschien ook een zwembad aanleggen in de buurt van Helmond? Maak dan nu geheel vrijblijvend een afspraak. U kunt dan bij ons langs komen of wij komen bij u thuis om zo een op maat gemaakte aanbieding voor u te kunnen maken. 

Vraag nu een offerte aan