Menu

Zwembadbouw Venlo

Di-Jo Zwembaden is hét bedrijf op het gebied van zwembadbouw in Venlo. Woont u in Venlo of in de buurt van Venlo? Dan zit u bij Di-Jo zwembaden aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor het totaalplaatje: een zwembad met afdekking en verwarming. De zwembaden worden naar wens gemaakt, en u kunt zelf kiezen wat voor extra's u er bij wilt hebben. Kortom, voor al uw zwembadbouw-wensen in Venlo komt u naar Di-Jo Zwembaden.

Zwembadbouw Venlo

  1. Vakkundige bouw: Onze expertise in zwembad bouw garandeerd u het verwachte resultaat
  2. Slimme investering: Bespaar geld met onze kostenbesparende zwembadoplossingen
  3. All-weather zwemmen: Onze zwembaden bieden comfort en flexibiliteit, ongeacht de omstandigheden

Van ontwerp naar zwembad

Als u een zwembad aan wilt laten leggen dan is het belangrijk dat deze aan al uw wensen voldoet. Daarom zorgen wij er voor dat al uw wensen besproken worden en dat wij een ontwerp op maat maken. Hierbij houden wij met alles rekening. Van materiaalgebruik tot welke afdekking u over het zwembad wilt hebben. Wij zijn gespecialiseerd in zwembadbouw en helpen iedereen in de omgeving van Venlo graag met het aanleggen van een duurzame, stevige en mooie zwembadconstructie.

Bouwkundige zwembaden

Een zwembadbouwer weet waar hij op moet letten bij het aanleggen van zwembaden. Precies om die reden bouwen we bij Di-Jo bouwkundige zwembaden. Dit zijn zwembaden die volledig doorgemeten zijn om zo een optimale zwembadconstructie neer te zetten. Tevens houden we bij het aanleggen van het zwembad rekening met het soort folie dat we gebruiken om het bad waterdicht te maken. Bij Di-Jo maken we gebruik van gewapend folie. Dit zorgt er voor dat uw zwembad volledig waterdicht is. Deze folie wordt ter plekke in uw zwembad gelast. Tevens is de folie in verschillende kleuren en patronen verkrijgbaar. Zo kan ook de folie precies op uw wensen aansluiten.

Zwembadbouw Venlo zwembad

Zwembadverwarming

Naast zwembadbouw richten wij ons ook op de verwarming van zwembaden. De verwarming van uw zwembad kunt u op verschillende manieren aanpakken. Allereerst kunt u kiezen voor een warmtepomp. Deze pomp haalt de warmte uit de lucht, waarmee vervolgens het water wordt verwarmd. U kunt er ook voor kiezen een Lamellen afdekking met Solar techniek aan te leggen. Deze lamellen afdekking heeft verschillende functies. Allereerst zorgt de afdekking er voor dat er geen vuil in het water terecht komt. Daarnaast zorgt de afdekking ook voor een beetje veiligheid, omdat er niemand in het water kan vallen. En misschien wel het belangrijkste: de Lamellen afdekking met Solar technologie vangt als het water is afgedekt de warmte van de zon op om zo het water te verwarmen. Zo heeft u eigenlijk een alles-in-één oplossing voor uw zwembad.

U kunt ook nog kiezen voor:

Benieuwd welke warmteoplossing het beste bij u past?

Neem contact met ons op

Zwembadbouw in Venlo

Woont u in Venlo en bent u op zoek naar een zwembadbouwer? Dan is Di-Jo de plek voor u. Zoals u heeft gelezen kunnen wij u een totaalplaatje voor uw zwembadwensen aanbieden. Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag dan nu een offerte. Meteen een afspraak maken? Stuur ons dan een e-mail.

Nu een mail sturen