0493 – 34 29 17

Houten zwembaden

Di-Jo levert houten zwembaden van het het kwaliteits merk Proswell. Zeer gemakkelijk creert u met onze houten zwembaden een sfeer in uw tuin en kunt u genieten van een eigen zwembad.

Onze houten zwembaden worden uitsluitend geleverd met hout uit wouden die  gecontroleerd  duurzaam beheerd worden. Hout brengt sfeer aan in uw tuin en heeft enkele eigenschappen welke  bouwkundige  baden niet hebben.
Hout is een natuurlijk product,  vertoont vaak kleur verschillen  en gaat onbehandeld vergrijzen in verloop van tijd. Onze houten zwembaden worden gemaakt van Noordhout en in een druk cabine word het hout geimpregneerd. Omdat het hout onder druk word geimpregneerd word er 10 jaar garantie gegeven op het hout. Bij de zwembaden worden diverse accessoires geleverd om het pakket compleet te maken. Het verschil tussen de Tropic Weva en Odysa is de dikte van de liner, het aantal modellen en of het zwembad bovengronds half ingegraven of volledig kan worden ingegraven.  Ons instap model de Tropic heeft een liner met 50 /100 ste en de Weva  75/100 ste en de Odysa een 85/100ste liner en hebben een garantie naar gelang de dikte van 2-10 jaar. Garantie hout is bij elk type bad 10 jaar. U bent verzekerd voor jarenlang heel veel zwemplezier met onze assortiment houtenzwembaden.  De zwembaden worden geleverd in massief Noorder autoclaaf geimpregneerd klasse 4 dikte 45 mm.

 

Di-Jo levert 3 verschillende type zwembaden

Tropic

Topkwaliteit houten zwembad leverbaar in 6 modellen voor bovengrondse plaatsing.

Weva

Top kwaliteit luxe hout en zwembad leverbaar in maar liefst 18 modellen voor opbouw/ half ingegraven en volledig ingegraven

Odyssea

Top kwaliteit lux houten zwembad met extra keuze mogelijkheid voor de afwerking en leverbaar in 12 modellen voor opbouw/half ingegraven en volledig ingegraven.

Interesse in 1 van onze top kwaliteit houten zwembaden? 

Maak hier direct een afspraak

 

Voorbeeld 1

 

Voorbeeld 2

 

Voorbeeld 3

 

Voorbeeld 4 

     
Bel me terug
Naam: *
Telefoonnummer: *